
Wild’N’Free īpašnieks Justs Dzedons rudenī no medījuma iesaka pagatavot Velingtonu – cepeti ar kraukšķīgu kārtainās mīklas garoziņu un īpaši sulīgu gaļu, sēnēm un bekonu.
Pagatavošanai derēs tie brieža gaļas gabaliņi, kas ir pārāk mazi steikam, bet pārāk labi, lai tos izmantotu kādiem citiem ēdieniem. Kā jau vienmēr, gatavojot kopā ar Justu, dzirkstīja joki un valdīja omulīga atmosfēra.
Wild’N’Free ir mednieku ģimenes uzņēmums, kurā zina, kā medījumu pārstrādāt burgeros, pankūkās, lazanjās, pelmeņos, hinkaļos un daudzos citos garšīgos ēdienos.
Mega pīrādziņš ar steiku jeb brieža filejas Velingtons ar baravikām. No dabas līdz galdam #11
👉 Abonē 2025. gadam LIELO KOMPLEKTU: Medības ar Pielikumiem + e-izdevumi + LASI.LV | viss portāls
👉 Abonē 2025. gadam bez pielikumiem.
👉 Abonē 2025. gadam ar 3 pielikumiem.
Abonē žurnālu Medības 2025. gadam

Žurnāla Medības oktobra numurā lasi par dzinējmedībām un selekciju!
