Ja aptrūkušās idejas, ko gatavot vakariņās, tad atliek vien pāris minūtes pasēdēt vietnē Instagram un viss būs skaidrs. Nelieli uzlabojumi pēc ieskatiem, šajā gadījumā bekons aizstāts ar brieža desām, bet iznākums sātīgs, sildošs un nudien gards!
Receptei nepieciešams:
-Buljonam (sīpols, burkāns, seleriju kāti, sāls, pipari)
-Sīpols
-Burkāns
-Selerija
Visu apcep eļļā un pievieno buljonam
-Marinēti gurķi
-Kartupeļi
-Burkāni
-Puravs
-Marinēti šampinjoni
Sagriež gabaliņos un pievieno buljonam
-Brieža gaļas desiņas
-Kukurūzas ciete
-Kausētais siers ar zaļumiem
-Saldais krējums
Brieža gaļas desiņas apcep, pievieno cieti, ko arī apcep. Pievieno kausēto sieru un saldo krējumu. Ļauj visam kopā apcepties un savilkties, tad pievieno buljonam.
Zupu vāra līdz kartupeļi un burkāni mīksti, un garšas savilkušās.
Labu apetīti!
Sniegotiem ziemas vakariem: Brieža desiņu un marinētu gurķu zupa
Ieraksts sodāmības reģistrā nepazūd – lieli sodi medniekiem! “Šauj garām!” #310 epizode
ABONĒ 2026. GADAM UN LAIMĒ KARABĪNI!

👉 Abonē 2026. gadam bez pielikumiem.
👉 Abonē 2025. gadam ar 3 pielikumiem.
Žurnāla Medības trešajā pielikumā Mednieka gads 2026 par slimībām un parazītiem

Lasi žurnāla Medības novembra numuru!




