Kopā ar Justu Dzedonu no Wild’N’Free runājam par fermentāciju, glabāšanu, produktiem, ko var no gaļas izdarīt. Lai skatītos video, pievienojies žurnāla Medības Youtube kanāla Šauj garām .243 programmai!“Šauj garām!” tiešraide dalībniekiem #28. Ko nedarīt ar medījuma gaļu. Saruna ar Justu DzedonuŽurnāla Medības pielikums Medījuma gaļa Saistītie raksti ME Medības Pieredze “Šauj garām!” dalībniekiem #25. Par Āfrikas cūku mēri un medību aizliegumu draudiem Tiešraide 17. augusts, 2022 ME Medības Pieredze Tiešraide dalībniekiem #26. Par aļņiem, to izpēti un aļņu medību nākotni Ekskluzīvi 9. septembris, 2022 ME Medības Pieredze Šauj garām! tiešraide dalībniekiem #20. Par Minhauzenu, pirmo karabīni un buka receptēm Ekskluzīvi 30. jūnijs, 2022 gaļas glabāšana Justs Dzedons medījuma gaļa padomi medniekiem Tiešraide Wild'N'Free žurnāls Medības