Jaunākajā “No dabas līdz galdam” #23 epizodē dodamies uz Andrupeni ciemos pie mednieka Jāņa Maļkeviča.
Kā ierasts, arī šīs medības neizpaliek bez fantastiskiem piedzīvojumiem, medniekstāstiem un gardas maltītes, ko šoreiz gatavo namatēvs Jānis. Vēl jo vairāk, galdā tiek celts īpašais latgaļu sautējums ar daudz slepenām sastāvdaļām. Maltīte ar īpašu pievienoto vērtību, jo ēdam no pašu darinātiem traukiem, ko izgatavo mājas Runčuki saimnieki Jānis Maļkevičs ar meitu Eviju.
Bet par visu pēc kārtas, sēžamies visurgājējā landņiverī, Linda nomedī milzu sivēnmāti, Justs nokļūst aļņu paradīzē un pat izbraucam ar laivu.
Epizode tapusi sadarbībā ar “Wild’n’free”. Uzņēmums “Wild’n’free” piedāvā dažādus medījuma gaļas produktus.
No meža līdz šķīvim – tā ir moderna un interesanta koncepcija, īsts piedzīvojums garšu un dabas pasaulē. Kā mums gāja šajā reizē? iekārtojies ērtāk un uzzini videoklipā!
Medībās izmantotās ierīces
Pulsar Merger XT50 LRF
Dažādās Thermion LRF 2 ierīces šeit
Policija, milzīga sivēnmāte un īpašais latgaļu sautējums. No dabas līdz galdam #23
ABONĒ 2026. GADAM UN LAIMĒ KARABĪNI!

👉 Abonē 2026. gadam bez pielikumiem.
👉 Abonē 2025. gadam ar 3 pielikumiem.
Žurnāla Medības oktobra numurā par mežacūkām!




