
Foto: Freepik.com
Ja saldētavā kaut kas no pagājušās sezonas ir aizķēries, ir īstais brīdis to pārstrādāt. Wild’n’free piedāvā medījuma gaļas pārstrādi augstā kvalitātē un ar izcilu garšu. Ne tikai lazanja, bet arī citi gardi produkti. Ne vienmēr pašam jāstāv virtuvē – reizēm labāk gaļu aizvest profesionāļiem, kas no tās radīs ko labu. Lai garšīgas medības – gan mežā, gan uz šķīvja!
Gatavojam Fredija Krīgera pirkstiņus itāļu gaumē! No dabas līdz galdam #14
Trīs labas lietas! Dinozaura steiks, šašliks un trihinelizēta mežacūka! No dabas līdz galdam #7
Žurnāla Medības jūnija numurā lasi par komercmedībām

Virtuve
Savādi rituāli ar asinīm, kā pazust ar asinspēdu suņiem un lapsas kotletes. No dabas līdz galdam #18
Virtuve
Cūcisks radījums, kas ložu nebijās. Piečakarēti mednieki un gardi burgeri. No dabas līdz galdam #17
Virtuve
Medīt var visu, kas kustās, tik jāapēd uz vietas. Pokijs mednieku gaumē. No dabas līdz galdam #16