
Aktieris un režisors Intars Rešetins-Pētersons pēdējos gados pievērsies jauniem izaicinājumiem – gan medībām, gan pīrādziņu biznesam. Kopā ar draugu Jāni Gulbi viņš izveidojis uzņēmumu Chomas, kas ražo saldētus pīrāgus ar meža dzīvnieku gaļu.
Caur zemessardzi līdz medībām. Intars Rešetins Pētersons. “Šauj garām!” #254 epizode
“Kopš paņēmu pauzi sadarbībai ar valsts teātriem, man beidzot ir laiks sev un savām kaislībām,” izdevumam “Privātā Dzīve” stāsta Intars. Par medībām viņu ieinteresējis draugs, un šī aizraušanās kļuvusi tik nopietna, ka aktieris pats kļuvis par licencētu mednieku.
Viņš norāda uz sabiedrībā izplatīto maldīgo priekšstatu: “Ir kropla izpratne, ka mednieki ir slepkavas, kuri šauj dzīvniekus.
Mežā mēs rūpējamies par dzīvnieku labbūtību –
barojam, vedam sāli un vitamīnus, medījam selektīvi, saudzējot veselīgos eksemplārus,” uzsver Intars.
Kopš pievērsies medībām, veikalā gaļu viņš vairs nepērk, bet pats izmanto buka, bebra, brieža, aļņa, zaķa, pīles un zoss gaļu. Šobrīd viņa uzņēmuma piedāvājumā ir pīrāgi ar brieža, buka un mežacūkas gaļu, bet nākotnē plānota arī pankūku, pelmeņu un burgeru ražošana.
Plašāk par Intara jauno aizraušanos lasi izdevumā “Privātā Dzīve”!
Lūsis pagalmā ķer kaķi, lāči gandrīz kāpj laivā, bet vilks kaitina alni. Meža ziņas #11
Žurnāla Medības jūnija numurā lasi par komercmedībām
