
Ja meklē īstu garšu piedzīvojumu, kas apvieno izsmalcinātu meža gaļu ar sātīgu un aromātisku pildījumu, tad šie brieža šķiņķa rullīši ir tieši tas, kas vajadzīgs! Sulīgais pildījums izceļ brieža gaļu, radot pilnīgu garšu harmoniju katrā kumosā. Ideāla izvēle gan svētku galdam, gan gardai maltītei vēsajos vakaros!
Sastāvdaļas
Plāni šķēlēts brieža šķiņķis
Pildījums: sēnes, krēmsiers, sīpols
Sojas mērce vai buljons un ķiploki
Pagatavošana
Izklapē šķiņķa šķēles, uzliec pildījumu un sarullē.
Nostiprini ar zobu bakstāmiem vai aukliņu.
Apcep rullīšus pannā, tad pabeidz cepeškrāsnī, līdz tie ir mīksti, sulīgi.
Labu apetīti!
Kad 100 dzīvnieki nav sapuvuši mežā, bet medījuma gaļu nenovērtē. “Šauj garām!” #281 epizode
Žurnāla Medības aprīļa numurā lasi par lodes jaudu
