
Jūlijs. Pamatīgas lietavas mijās ar tveici, bet mēs viesojamies Kaltenē pie Rišarda Petraškeviča vietējā mednieku mājā, kas pārsteidz ar savu lielisko stilu un iekārtojumu. Galvenā pavāra lomā kā ierasts Justs Dzedons no Wild’N’Free, bet Indulis Burka dzirkstī ar mednieku jociņiem.
Šoreiz gatavojam mežoņcūku, kas uz ilkņa praktiski uzdūra mūsu raidījuma galveno veterināro ekspertu bavārieti Rako. Arī Justs bija laimīgs, kad tumsā, pašķirot krūmu biezokni pamanīja mežacūkas dibenu, nevis purnu ar ilkņiem. Justs ruksim atdarīja to cepinot uz pannas un sutinot pīlē kopā ar granātābolu ķupķēzi.
Savukārt Sintija, kura šoreiz bija galvenā video operatora lomā, izrādās māk piesaukt āpšus. Kād ir viņas noslēpums un kā mums gāja, skaties video un uzzini!
Un, ja arī Tu vēlies savu medījumu pārvērst par gardu maltīti, Wild’n’Free piedāvā ne tikai augstas kvalitātes meža gaļas produktus, bet arī iespēju no tava medījuma radīt gardēžu cienīgus ēdienus. Iepazīsties ar piedāvājumu ŠEIT!
Tālrunis saziņai: 29128403
Mežoņcūka Kaltenes gaumē. No dabas līdz galdam #20 epizode
Žurnāla Medības jūlija numurā lasi par limitiem
