
Vasaras pilnbrieds! Šoreiz ciemojamies Aizkraukles novadā pie MK “Lauce”, kur galvenā pavāra lomā kā ierasts Justs Dzedons no Wild’N’Free, bet Indulis Burka ar saviem jestrajiem stāstiem uztur možu gaisotni un silda ne tikai kazanu, bet arī publiku.
Kad iesvētīts kazans, tajā pagatavojot lielisku mežacūkas un dārzeņu sautējumu, ko Justs svinīgi nodēvēja par stūķi, tas pienācīgi novērtēts, var doties medībās. Kā jau medībās, neizpalika bez piedzīvojumiem! Lindai nācās varonīgi paciest odu uzbrukumus salūzuša odu atbaidītāja dēļ, bet Indulis nokļuva briežu barā, kurā dzīvnieku bija vairāk nekā odu! Tikmēr Justs baudīja briežu govs un stirnu kaziņas kompāniju. Kā mums izdevās nepiededzināt sautējumu un tikt galā ar citiem pārbaudījumiem.
Gribi zināt, kā mums gāja? Skaties video un uzzini!
Un, ja arī Tu vēlies savu medījumu pārvērst par gardu maltīti, Wild’n’Free piedāvā ne tikai augstas kvalitātes meža gaļas produktus, bet arī iespēju no tava medījuma radīt gardēžu cienīgus ēdienus. Iepazīsties ar piedāvājumu: www.wildnfree.lv
Tālrunis saziņai: 29128403
Briežu vairāk nekā odu, odi kož acis ārā un gatavojam mežacūkas sautējumu. No dabas līdz galdam #19
Žurnāla Medības jūnija numurā lasi par komercmedībām
