
Jaunākajā “No dabas līdz galdam” #22 sērijā ciemojamies pie mednieku kluba “Jaktskalniņš” medniekiem. Justs Dzedons no “Wild’n’free” gatavo piknika uzkodas no medījuma gaļas tīteņiem, frikadelītēm un mājas marinējumiem. Un, pats galvenais, medībās braucam ar tvaika lokomotīves vilktu bānīti! Protam, papļāpājām par medībām un klausījāmies briežu bauri. Justs redzēja divus aļņus un mums bija īpašas attiecības ar vilkiem un vienu āpsi, kas devās ceļojumā uz Melnsilu!
Uzņēmums “Wild’n’free” piedāvā dažādus medījuma gaļas produktus. No meža līdz šķīvim – tā ir moderna un interesanta koncepcija, īsts piedzīvojums garšu un dabas pasaulē. Kā mums gāja šajā reizē? Uzzini videoklipā!
Kad beigtas cūkas bēg, bet uz vilku medībām brauc ar vilcienu. No dabas līdz galdam #22
Žurnāla Medības septembra numurā par to, ka gaļa kokos neaug!

Žurnāla Medības otrajā pielikumā lasi par medību suņiem
